Hallo, even voorstellen.

Thom Hagenhoek

Van jongs af aan ben ik al werkzaam in de horeca. Daar groeide mijn bestaande voorliefde voor wijn uit tot een ware obsessie. Nog altijd wil ik álles weten over de vele druivenrassen, verschillende smaken en het ambacht van wijn maken.

Ik heb verschillende cursussen en studies gevolgd en ging op diverse wijnreizen. Inmiddels ben ik vele diploma’s en mooie ervaringen rijker. Het mooie aan wijn is dat je nooit uitgeleerd bent. Wijn blijft mij 24 uur per dag inspireren. Vandaar ook de naam: 24Wines.

Op het dorp was er behoefte aan een fysieke winkel, zo heb in de winter van 2021 een pop up gestart in winkelcentrum het Havenhof en dit viel zo goed in de smaak, dat ik in de zomer van 2022 een ruimte heb gevonden aan het Europa plein waar nu 24Liquor gevestigd is. Deze winkel is grotendeels gebaseerd op de wijn die ik zelf importeer. Ook worden beetje bij beetje de andere segmenten aan de winkel toegevoegd. Zo zijn de Speciaal bieren en de gins in een enorme opgang aan het komen. Dit geldt ook voor de whisky`s.

Ik verwelkom jullie graag in een keer in mijn mooie winkel!

Diploma’s

Lars Vink

Mijn naam is Lars Vink, en ik ben het gezicht van 24liquor naast Thom natuurlijk!

Na 4 jaar werkzaam te zijn geweest bij het Damhotel in Edam heb ik 8 jaar geleden samen met het toenmalige management van het Ambassade hotel, een brasserie te mogen opstarten. Nu inmiddels al bijna een jaar werkzaam in deze mooie winkel.

Mijn specialiteit is het maken van de perfect serve. Heb combineren van oude, soms vergeten destillaten met de hippe ingrediënten van nu. Ook wel de classics!

Ik zal de slijterij gaan voorzien van al mijn kennis, ervaringen en passie voor wijnen, cocktails en destillaten die ik de afgelopen jaren heb opgebouwd. Service staat dan ook hoog in mijn woordenboek.

Ik kijk er naar uit om jullie te zien in 24liquor.

Neem contact op